Jasper Morrison Studio

Architect:

Caseyfierro Architects

Photographs:

Caseyfierro Architects

Description:

Located in Hoxton, this redundant brick warehouse has been refurbished and transformed into Jasper Morrison’s design office and studio.

The project required a sensitive response to the conservation area context. The fabric of the existing building required matching of the brick material. Parts of the existing building interior were demolished to provide a new city courtyard.

The building retained many of the existing steel details, floor were finished with rough sawn oak boards and natural asphalt tiles responding to the previous workshop history on the site.

Back To Project Index


Jasper Morrison Studio

Close
Jasper Morrison Studio
Jasper Morrison Studio
Close
Jasper Morrison Studio


Jasper Morrison Studio
Close
Jasper Morrison Studio


Jasper Morrison Studio
Close
Jasper Morrison Studio


Jasper Morrison Studio

Close
Jasper Morrison Studio
Jasper Morrison Studio
Close
Jasper Morrison Studio


Jasper Morrison Studio
Close
Jasper Morrison Studio


Jasper Morrison Studio

Close
Jasper Morrison Studio
Jasper Morrison Studio
Close
Jasper Morrison Studio


Jasper Morrison Studio
Close
Jasper Morrison Studio